Chokladpudding

Idag har vi haft en heldag med svärföräldrarna. Men förmiddagen tar vi i ett annat inlägg för det var så spännande det också. Men idag tyckte vi att bubben var supergullig och visade empati. När han hade ätit så mycket chokladpudding han orkade så pekade han på ett kort på sin lilla kusin och började vifta för fullt. Till slut förstod vi att han ville att hans lilla kusin också skulle få äta något så gott. Så vi fick lägga chokladpudding och vaniljsås i en burk och åka hemåt.

IMG_0504

Tyvärr var de inte hemma men burken ställdes utanför deras dörr. Han har frågat flera gånger nu hemma om hans lilla kusin har fått chokladpuddingen.

IMG_0510

Just sådanna här saker blir man så glad av. Han visar att han tänker på de som inte är där. Hans lilla kusin är ju liten och behöver visas allt bra. Han frågade efter henne flera gånger under dagen. För han vet ju att hon hör ihop med hans farmor och farfar. Tänk att bara tänka tanken att dela med sig av något så gott till någon som inte ens är där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>