Priser

Vi åkte idag till en MIO-affär. Vi har ett presentkort där på 500 kr. Vi tänkte vi skulle hitta en fåtölj. Men de vi hittade var antingen för dyra eller inte snygga. Så presentkortet får användas en annan gång. Vi åkte sedan till jysk där vi hittade en Nashville-fåtölj. Den var både billig och skön. Den hade svart fuskskinn i samma matta färg som soffan vi nu har. Sedan gick vi in och köpte en ryamatta på rusta. I dessa affärer trivs min plånbok bättre. På MIO fanns det en soffgrupp som de tyckte att man skulle kolla priset på…. jag tittade och chockades…. 60 000 kr… Vad ville de att man skulle tänka när man såg det priset…? En sådan soffa skulle man ju inte våga sitta i. På Rusta stod vi också lääänge och tittade på julpynt. Det tycker bubben är jättespännande. Han fick även ett julkort och jag köpte två tomtar att hänga i julgranen. Han satt jättenöjd i baksätet med sitt julkort med tomtar på.

Nu visste bubben att i möbelaffärer skulle man provsitta och provligga möbler. Han lär sig sociala saker på allt vi hittar på.

IMG_0482

Hemma sattes fåtöljen ihop och mattan lades ut.

IMG_0483

Sedan provade vi allt och vi blev nöjda.

IMG_0488

Bubben tyckte även den nya fåtöljen var bra.

IMG_0490

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>