Bortforslad

IMG_0481

Idag kördes soffan och annat skräp till återvinningsstationen. Skönt att vi kunde få ihop att slänga det idag och inte lägga lördagen på det. Bubben tyckte det var spännande att vi hade ett släp på bilden, nästan som en husvagn. När vi kom hem och köpt godis hade den nya bommen till området satts upp. Skönt. Då kommer förhoppningsvis bilåkandet minska i både fart och antal.

Dessutom ringde jag och ändrade en supertråkig undersökningstid…. Jag hade fått tid för koloskopi den 13 december. Det passade inte så bra. Eftersom barnen jag jobbar med har hand om luciatåget på skolan och kvällen innan lucia är genrepet för föräldrar och på morgonen inför skolan. Då kan jag ju inte ta laxermedel kvällen innan och ligga på undersökningsbordet på luciamorgonen. Så denna “roliga” undersökning flyttades fram 2 dagar. Suck. Skönt att få det överstökat och hoppas att det är sista gången. Men sådana undersökningar får man stå ut med när man har Ulcerös Kolit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>