Favvofilm

Ja, maken rippar skivor och lägger dem på hårddisken för då repas di inte lika lätt. Idag hörde bubben musiken från denna film. Då var vi tvungna att visa den. Men jag håller med om att den är mysig och ger jagkänsla.

Idag flyttar katten hem till sig och bubben har informerats och han har då frågat om detta ett antal gånger. Men vi vill inte ha en katt här hemma när vi får en ny soffa imorgon. Och det funkar ju inte med en katt som vägrar vara på samma våning som bubben. Och skulle så vara fallet så fräses det.

Så imorgon ska jag flytta undan soffan och hitta fynden som ligger under…… Det blir spännande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>