Nattliv

Han brukar ju nu mera komma in till oss mitt i natten och ligga ganska still till ca 6. Men inatt gick det liksom inte…. Han kom in vid ca 2 och gav upp sovförsöket vid 4. Då hade jag smitit in i extrarummet för att försöka få sova lite… Maken nekade bubben se på film eftersom vi ansåg att det är natt. Då kom bubben in till mig och försökte ligga och sova där lite… Det gick inte… Han sprang fram och tillbaka flera gånger. Sedan hittade han en låda med kulbana i i extrarummet vid mig den tömde han och pillade med ett tag. Sedan hittade han lådan med bilbanagrejer i. Den pysslade han lite med. Sedan började han pilla sönder lådan där kulbanan låg. Ja, Han höll sig sysselsatt  till 06 och jag kunde i alla fall ligga i sängen bredvid.

Så här såg det ut

IMG_0439

Så lite trötta har vi alla varit utan bubben… Han blir sällan trött.

På jobbet idag hade vi maskerad första timmen. Jag tog tillfället att ta på mig en (fusk)onepice som är helt blå och en kjol och en vit mössa och vita strumpor…. Alltså var jag en smurf. Det var jag förra året med. Men då visste inte barnen vad en smurf var. Men nu visste de och de ansåg att jag var Smurfina även om jag inte hade långt hår.Blinkar

En reaktion på ”Nattliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>