Mag o tarm

Idag var både jag och maken på var sitt besök hos samma mag och tarmläkare Läkaren hade bytts ut och numera slipper vi åka till Varberg om vi ska träffa läkaren. Nu finns en ny läkare i Kungsbacka varje dag. Det är bra det. Och hon konstaterade att vi mådde bra och att det är dags för koloskopi för mig igen…..Besviken Huuuu Inget roligt men bra att göra.

Maken får vänta några år till. Vi båda lider av sjukdomen Ulcerös kolit. Nu har jag inte haft ett skov sedan 2006…. Hoppas att jag slipper fler, så jag tar min medicin duktigt varje dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>