En hemma helg!

I går var vi hemma och grejade hela dagen. Maken var duktig och hängde upp en takbox i carporten. När bubben tröttnade på att leka vid carporten gick vi till lekplatsen och lekte och pratade med grannarna. Maken gick sedan till grannen och hjälpte dem med lite datorproblem.

 

IMG_0427

Det var så härligt väder igår.

IMG_0429

På kvällen blev vi kattvakter eftersom det målas om hos svägerskan…. Katten gör precis som förra året när vi hade henne. Hon undviker bubben och fräser när han kommer nära och bubben är såååå intresserad och fnyser tillbaka genom näsan. För det är ju så katter låter. När bubben hade somnat igår kom katten ner och kelade med oss. Hon var jättekelig.

Idag tog vi en lååång morgon i sängen. Med julfilm på TV:n och ipad i sängen med bubben satt han där och mös med oss. Sedan åkte vi till en nyinvigning på en husvagnsaffär. Bubben fick godis, tårta, kortlek och ballong och vi vuxna drömde om nya husvagnar och lättare förtält. Därefter åkte vi och köpte nya sänglampor och så veckohandlade vi. Vi handlade även gooobullar som vi skulle fika hemma. Vi tänkte mysa till det eftersom vi idag firar 1 år som gifta och 14 år tillsammans. Bubben tjatade hela tiden om att han tyckte att farmor och kusinen skulle vara med. Men vi sa att de inte kunde vara med. När vi kom hem kom farmor, farfar och kusinen ändå och hälsade på = JÄTTELYCKA. Så de fick fika med oss. De hade även med sig äpplepaj och vaniljsås.

IMG_0434

När maken hade monterat sänglamporna lyxade vi till det med pizza.

IMG_0437

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>