Klippning

När man är hemma med bubben en hel dag har man fullt upp. Jag försökte plocka lite i köket men då höll han på att dränka ipaden i festis….. Så då åkte vi iväg och klippte honom istället. Han var ju långhårig och luggen störde honom.

IMG_0409    IMG_0411

Det gick bra att klippa honom. Han vet vad som ska göras och frisören känner nu honom och vet att han vill ha det på ett visst sätt. Idag tog jag fram iphonen och visade bilder och filmer på den. Då satt han ganska still. Han välkomnade även nästa kund genom att banka på stolen för att visa att det är där hon skulle sitta….

Vi åkte sedan till Maxi och fikade. De hade inga chokladbollar idag men en Donut och korv med bröd funkade också.

Imorgon hoppas jag att vi kommer i väg på lite teater.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>