Ljudböcker

Jag lyssnar på ljudböcker. Det gör jag via min iphone och jag lyssnar i bilen och när jag lagar mat. I somras började jag lyssna på Twilightserien. Den var faktiskt bra. Jag tyckte den växte med tiden. Idag avslutade jag den 4:e boken “Så länge vi båda andas”. Mycket bra serie. Jag har bara sett första filmen men nu ska jag nog se de andra.

När vi var i sci-fi-bokhandeln i helgen, så hittade jag en ny serie att följa. Det är serien som TV-serien True Blood utgår från. Jag har inte sett serien men böckerna ska jag lyssna på. Så jag väntar på ett packet från Adlibris.

9186615092

För mig är det lugnande att lyssna på böcker. Jag kan liksom pyssla med något samtidigt och lyssna och få en historia till mig.

Imorgon hämtar jag bubben. Då blir det normal aktivitet här hemma igen. Jag sov hela natten och jag var ovanligt trött när väckarklockan ville väcka mig 06:30…. Jag är ju van att halvsova från ca 03….

När jag mådde som sämst när jag hanterade att bubben var annorlunda var ljudböcker min räddning. De gjorde att jag stängde ut allt annat som snurrade runt i mitt huvud. Ljudboken och ett par hörlurar gör att jag andra ljud stängs ute. Nu har jag kommit såpass långt att jag inte behöver blockera mina tankar. De är oftast inte jobbiga utan jag kan hantera alla frågor och undringar jag får.

En reaktion på ”Ljudböcker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>