Bubben tillbaka

Mina föräldrar kom med bubben till hotellet så han fick se hur vi hade bott. Han hade haft en bra helg med loppisbesök och fika. På väg hem åkte vi till IKEA där vi köpte lampor. För nu i mörkret vill jag ha mycket lampor. Taklampan i vardagsrummet drog ju bubben ner i våras. Nu köpte vi en papperslampa och hoppas att den får sitta kvar. I köket dog alla spottar hela tiden så där har vi bytt ut till vanliga lampor. Jag vägrar göra mat i mörkret.

IMG_0398

 

 

Vi bodde i hörnet på andra raden.

Eftersom det var Hem & villa- mässa på Svenskamässan under helgen var det mycket folk på hotellet. En kändis såg vi, arga snickaren.

Denna vecka är det novemberlov och bubben körs till kortids på morgonen och hämtas på onsdag så hans väska är packad. Torsdag och fredag ska han vara hemma med mig och förhoppningsvis går vi på barnteater på fredagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>