Hotellhelg

Vi hade en mysig helg i Göteborg. På fredagen var vi ju på Hammerfallspelningen och på lördagen njöt vi av hotellfrukost. Sedan gjorde vi stan. Vi gick in i sådana affärer som vi inte hade kunnat gå avslappnade i om bubben hade varit med. Jag köpte lite småprylar på t.ex. lagerhous och designtorget. Maken köpte lite böcker på sci-fi-bokhandeln och jag beställde ljudböcker som jag upptäckte att jag ville ha…. Men detta gjorde jag på hotellet via datorn så de kommer på posten i veckan. Blinkar. Efter shoppingturen gick vi upp på rummet och tog igen oss. Maken gick efter ett tag ner och hämtade kaffe. Jag kunde se att han gjorde det från vårt fönster. Vi hade utsikt över restaurangen…. Han kom upp med goda kakor och kaffe.

IMG_0401

IMG_0405

Sedan bar det kvällsbuffé med potatisgratäng, chillikassler och rostbiff och sallader…. Jag gillade elden som fanns….

IMG_0406

Efter buffén gick vi till Bergakungen(bio) och såg  Abduction. Det var en OK film. Den hade en bra handling och den var spännande. Det var en typisk datefilm. Det märkte vi på de som var och såg på filmen. Man hörde hur de pratade med varandra innan filmen och man förstod att de inte kände varandra så bra. Skönt att slippa dateträsket.

Vi kommer åka på fler weekends på hotell. Man behöver ju inte åka långt för att ha en skön helg. Det var skönt att vara i Götet utan att behöva åka hem.

En reaktion på ”Hotellhelg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>