Giget!

Igår var jag stressad helt i onödan…. Jag körde bubben till mina föräldrar och var där ca 14:30. Fick en korv och kaffe och körde sedan till KBA där jag hämtade upp maken….. Herregud vad arg jag var på alla bilar som jag tyckte var i vägen. Jag hade velat ha en fri fil till bara mig…. Jag åkte från Gräfsnäs 15:12 och var inte framme i Kungsbacka förrän 16:45. Vi skulle hinna checka in på hotellet i GBG och konserten började 19…. Jag hade inte ätit så mycket så jag fick mig nästan ett hysteriskt anfall på en parkeringsapparat som var seg. Men vi var utanför Lisebergshallen innan 19. Hungriga…. Men där inne köpte jag cider och korv och blev gladare.Vi är ju inga vana konsertbesökare och hade inte räknat med 3 förband….  Hammerfall kom igång 21 och de var jättebra. Här filmade jag:

Hammerfall i Lisebergshallen

En reaktion på ”Giget!

  1. Har också sett HF live och även den gången var det tre förband. Och alla dessa ägde vi skivor med. Så DET var en konsert som hette duga…

    (jag hade gärnat varit med dig där…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>