Huslig jag?

Igår när bubben och jag var och handlade köpte jag en bakmix med mjuk pepparkaka från kungsörnen. Detta kom han på i förmiddags och krävde att vi skulle “baka”. Så det gjorde vi. Detta är bakning helt i min smak. Sätta på ungen. Hälla i innehållet i förpackningen i en bunke och hälla i 2 dl vatten och vispa i en minut. Sedan in i ugnen i 45 minuter och kakan är färdig.

IMAG0194

Precis när vi tog ur kakan ur ugnen ringde svägerskan och frågade oss om vi hade skumma problem hemma… Nä sa jag. Har inte märkt något. Bubben arg och vill smaka på kaka och jag hör kurtan från TV:n. Hon kunde inte se på TV men hörde den och massa skumt. När jag kom ut till TV:n såg jag att vi hade samma problem… Skumt tyckte jag och Axel började trycka på alla knappar…Jag ringde henne och sa att vi hade samma problem. Internetet hade också gott ner och vår fasta telefon hade slutat fungera…. Hmmm Vi ringde min man som ringde fortum som slog allt ifrån sig…. Då ringde svägerskan fortum eftersom fler hus i området hade exakt samma problem…. Jaja… tänkte jag… Bubben måste äta. Jag gör nudlar. Men det gick inte för plattan blev inte tillräckligt varm…. Den också knas. Då fick det bli micromat för den fungerade. Det skulle komma hem någon elektriker till svägerskan på eftermiddagen och när min man kom hem fungerade allt. Så vi hade liksom bara halv ström….

En reaktion på ”Huslig jag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>