Möte och jobb

IMG_0275

JA nu är verkligen hösten här. Det känns kallt och vinden blåser och regnet känns extra blött.

Imorse åkte jag på habmöte där jag tog upp dessa saker: Knäskydd, tugghalsband, större bolltäcke, tallrikar, trafiksäkerhet i bilen… Ja det blev en ganska lång diskussion om just trafiksäkerheten…. Problemet är ju att han tar sig ur säkerhetsbältet och då är fri i baksätet…. Det gör att han inte sitter säkert och att min körning äventyras och det skulle kunna orsaka en olycka. Detsamma gäller ju även taxi. Men det är ju en ännu större fråga. De har ju svårt att han ska sitta på kudde i bilen. Och det är alltid olika chaufförer.

Men att jag skulle kunna få ett säkrare bälte genom landstinget är mycket svårt eftersom landstinget i Halland inte sysslar med sånt. Och som jag har skrivit innan så får vi ingen sådan hjälp av FK eftersom de bara beviljar bilstöd till rörelsehindrade…. Så jg ska väl försöka ringa runt och påtala att något är fel… Så det kommer bli samtal till Rektorn (angående taxisäkerhet), Hallandstrafiken(angående taxisäkerhet) Kommunen har ju köpt tjänsten av dem och då ska de ju också erbjuda en säker tjänst, och så kan jag ringa patientnämnden angående trafiksäkerhets hjälpmedel till våra bilar och även FK om samma sak. Det är ju hans funktionshinder som gör att han inte förstår att han ska sitta still. En vanlig 8-åring hade man ju faktiskt kunna förklara för varför man ska sitta fast i en bil….

Sedan gjorde jag något på jobbet som jag sällan kan göra. Jobba över när det krisar till sig. Bubben har varit hemma för han är lite hängig idag. Och då kunde jag faktiskt jobba över från 15:30 till 17. Det känndes bra att kunna visa att jag faktiskt vill vara flexibel när jag kan.Ler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>