Tänkare

IMG_0320

Igår efter soffbeställningen åkte vi förbi bubbens farmor och fikade och bubben hällde ut pusslen och lade sig och pusslade. Han gillar att ha många pussel på G samtidigt. Ett pussel är väl inte tillräcklig utmaning Blinkar

Imorgon ska vi på habmöte och då ska vi lämna tillbaka cykeln och fråga efter nya knäskydd, bra tallrikar och lite andra saker…. Det är så svårt att komma ihåg vad man ska fråga när man har desa möten. Egentligen borde man ju skriva upp allt när frågorna kommer mellan mötena…. Men det gör jag ju inte… jag inbillar mig att jag ska komma ihåg allt. Sedan blir det jobb med möten och fritids.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>