Orolig sömn

Under helgen har bubben haft orolig sömn. Inatt kom han upp vid 00:30 och han låg oroligt bredvid oss. Hans kropp ville inte komma till ro. Strax före 06 gav han upp och ville se på film. Så vi satte på lite Astrid Lindgren och sedan Dag-Otto filmer(bevbäjajen). Här är en bild jag tog på honom när han hade somnat. Jag stoppade om honom och tog bort kulpusslet. MEn han kom förvirrad upp efter 30 min. Jag har nu lagt honom igen och hoppas att sömnen blir mer ihållande…. Men jag misstänker att en förkylning stör honom och hans sömn och kanske EP:n…. Jobbigt är det i alla fall….

IMG_0322

En reaktion på ”Orolig sömn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>