Hemmapyssel

Igår hade jag tvättid senare på dagen så bubben fick “hjälpa” mig därinne. Han tyckte att torkskåpsdörrarna behövde tvättas… Det behövdes säkert. Ler Nästa vecka tror jag han får hjälpa mig också. För jag ska till läkaren på torsdagsmorgon. Trodde det var denna veckan, men som tur var kollade jag kvällen innan så jag åkte inte dit i onödan.

IMG_0228

Idag har jag varit lite duktig och skickat iväg diverse mail om olika saker och tvättat två toaletter och diskbänken. Sedan lade jag mig och sov i 2 timmar eftersom bubben vaknade 03 inatt. Han hade nog somnat om om inte hans blöja hade läckt när han lade sig hos oss och kissade….. Men eftersom vi då fick krångla bort lakan, byta blöja och sovkläder var det svårt att hitta sömnen igen… Han hade många förslag. Han ville si på film, lyssna på musik och leka… Men inatt var vi hårda och han somnade om 06:00… Och det var ju onödigt eftersom han skulle upp 06:15…. Då ville han inte gå upp. Men jag fick upp honom och duschade honom och sedan såg vi lite på Ture Svenstons julkalender innan taxin kom. Någon frukost fick jag inte i honom.

Idag hade de haft en kul dag i skolan. På musiken fick de prova att spela keyboard och sjunga i mikrofon. Sedan var det även fotografering. Det hade gått bra och med lite russin fick de alla tre killar att sitta stilla samtidigt. Hoppas kortet blev bra trots munsår. Jag har ett skolkort på mig från 1:an eller "2:an med munsår och maken har tydligen ett med blåtira.

En reaktion på ”Hemmapyssel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>