Jobbeiljobb

Idag har jag jobbat igen. Jag hade lite lektioner och barnen har tagit kort med skolfotografen… Skönt att det är avklarat. Men dagen började att jag försökte vara ambitiös. JAg var på jobbet  en halvtimme innan jag började för att jag skulle kolla igenom vad jag skulle göra med barnen idag på mina grupptimmar… Jag hittade lite lämpliga övningar och dessa behövdes dock kopieras… Sedan stod jag och 4 andra lärare och svor vid den gamla kopieringsapparaten…….Men jag fick inte ut det jag ville…. Så jag fick sudda ut “mitt” facit och använda till barnen…. Grrrr

Efter en lektion var det dags för planering…. Då skulle jag först skicka iväg en anmälan till en slags elevtävling… Det fixades fort. Sedan skulle jag kopiera till lektioner på onsdag. Då jag är lärare och ska ha tre lektioner som ska vara fristående från de andra dagarnas arbeten. Då behövde jag kopiera igen….. Till slut efter en timme hade jag lyckats kopiera lite mattematerial och svenska material….. Det var min timmes planering det….. Jag har egentligen fler saker att planera….. Till exempel vad ska jag göra med barnen på måndag förmiddag innan nästa planering….. Det får jag försöka tänka ihop… Kan man ta det på övertid…. tror inte det. suck…. Men nästa vecka ska en ny kopiator fungera. Den har kommit och ser jättefin ut. Men den måste ställas in på något digitalt sätt…. Så nu står den i kopieringsrummet och ser fin ut.

Men saker och ting brukar ju lösa sig. Men att apparater ska krångla känns ju onödigt.

Bubben var jätteblöt idag när jag hämtade honom på fritids. Även om han hade regnställ på sig. Han satt och bubblade med sugrör och hade hällt en hel bunke vatten över sig och skrattatRullar runt på golvet och skrattar. De hade även varit i skogen och smakat på björnbär… Dr hade stuckit sig på taggarna och bubben visade sina fingrar och sa ajajajaj när vi pratade om skogen… Han skrattade även då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>