Lugn dag

Vi tog det lugnt hela förmiddagen innan maken skulle greja lite med föreningsarbete och jobb jobb…. Då åkte jag och bubben till Kungsbacka för att handla tills på tisdag då bubben fyller 8 år…. Jag köpte lite presenter och frysta prinsessbakelser. Bubben förstod inte varför dessa goda bakelser skulle vara i frysen när man kunde äta dem med en gång. Men han får vänta….

prinsessbakelser

Smidiga att tina i rumstemperatur i en timme. En tårta behövde 4 timmar och det skulle aldrig bubben orka.

En reaktion på ”Lugn dag

  1. Vi ska fira på fredag/lördag. Med bara lite mys på tisdag. ungen har fått för sig att vi inte ska fira honom alls. Han vill inte ha presenter. Tok!!! Men vi kringgår det och ger presentkort. haha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>