Blött Ågrenska

Vi trotsade vädret och åkte till Ågrenska. Vi parkerade bilen och tog tåget ut på halvön. Mycket kul att åka tåg tyckte bubben.

IMG_0127

Vi fikade, såg på trollkarl och fiskade en godispåse i en fiskdamm. Godispåsen åt vi under tak på lekplatsen för det kom rejäla skurar ibland. Här blev bubben målad som en katt även om det regnade bort innan vi kom hem.

IMG_0131

Vi fick titta och känna på spännande djur som fanns i vattnet. Jag tror bubben var riktigt nöjd med dagen.

IMG_0133

Sedan åkte vi till Maxi och handlade. På parkeringen började bubben vifta och peka…. Vi frågade vad han menade och efter ett tag så förstod vi att han trodde att hans lilla kusin var i skoaffären…. Denna smarta kille hörde att vi pratade om att de skulle till skopunkten. Detta samtal var igår och han var mycket bestämd när han utryckte att hans kusin var i skoaffären och köpte skor. Herregud så smart han är…. Han förvånar oss ibland. Efter handlandet gick maken till en annan affär medan bubben skulle fika. Men han kunde inte fika utan pappa så vi fick vänta tills pappa kom för att bubben skulle kunna äta. Till och med tungan kom ut när inte pappa var där. Men när pappa kom kunde han äta både chokladboll och korv.

IMG_0134

Han tjöt av lycka när han såg pappa komma genom regnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>