Inte van att vara lugn

Idag har jag haft min dag. Jag försökte somna om efter att ha lämnat över bubben till taxin… Jag satte klockan på en timme men det tog nog en halvtimme innan jag somnade…. Jag har svårt att förstå att jag kommer ha det så här varje vecka. Annars brukar det ju inträffa några gånger per år. Men jag kommer nog att landa i det till slut. Men jag hann både vila, fixa köket, tvätta en vittvätt(blöjjan hade läckt), städat toan och sett på McLeuds döttrar. När bubben kom hem åkte vi och handlade i grannbyn

På måndag är det jobb med barn igen. Nu ska det vara normala dagar med normala lektioner och inte en massa lek. Blinkar

skolskjutsskylt

Bubben verkar nöjd med att åka taxi. Han gillar taxibilar. Han pekar och tecknar när han ser en. Imorse stod han och pekade på huvudet tills taxin kom. Det är tecknet för taxi. Taxin som körde hem honom ringde några minuter innan så att jag visste att de var på väg.

Imorgon siktar vi på Ågrenska och hoppas att det inte regnar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>