Älskade bubben

Idag när jag hämtade bubben på fritids så satt han med skolan Ipad och visade en tjej i parallelklassen bilder på den. Han tog även kort och visade filmer som de hade spelat in. Han är jätteduktig på den och tycker verkligen om den. Hemma vill han nog leka med den hela tiden om han fick. Han pusslar och grejar.

IMG_0125

Imorgon ska han för första gången åka taxi hemifrån till skolan och hem igen. Spännande! Hoppas att det går bra. Utan förvirrade tårar. Vi ska visa en bild på skolan så att han förstår att han ska dit….

Ikväll innan han skulle få på sig pyjamas var han riktigt trött. Han ville ligga bredvid mig och titta på TV i soffan. Igår kväll låg han läääänge i sin säng innan han somnade. Han hade väl en del att smälta efter den långa kortidsvistelsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>