Röra gör mig ilsk

IMG_0117

Bubben har ju varit på kortids sedan i fredags. Han har haft roligt där och lekt och myst…. MEN hur mycket koll har de… När jag hämtade honom i skolan idag var hans packning där men inte hans bilstol…. Jag ringde kortids och där var den inte…. JAg ringde hallandstrafiken och blev hänvisad till olika taxibolag flera gånger….. Jag blev argare och argare…. Jag hämtade maken och då sa jag till honom att ringa kortids igen och fråga om den var i deras buss…. Och efter en timme ringde de upp och sa att den var där…. Grrrrr Alltså har han åkt till och från skolan måndag och tisdag utan någon som helst bilstol!!!! Kan de inte ens hålla reda på en bilstol. Dessutom har de glömt att packa med hans regnkläder och stövlar…. Hur kan de hålla koll på bubben och hans busiga kamrater och deras mediciner och deras bus och behov om de inte klarar dessa simpa saker. De kommer att få ett mail av mig! DET LOVAR JAG! Jag gillar inte att klaga men jag känner ingen trygghet att lämna min bubb där om de inte kan  hålla koll. Det är ju för att jag blri så trött på att hålla koll hela tidens som vi verkligen behöver dessa kortidsvistelser.

En reaktion på ”Röra gör mig ilsk

  1. Ja det borde dom få. För det var ju en rätt väsentlig sak – bilstolen. Är det inte ens olagligt att köra utan? Eller…

    Hoppas det var en engångsföreteelse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>