Allt ska klaffa

JA det är mycket som ska klaffa och funka och testas så här i början av läsåret. Mitt schema på jobbet ska gå ihop och funka med mina kollegor och mina behov. Dessutom ska allt funka för barnen. Bubben får nya fröknar och lite nya tider på fritids. Han har bara åkt taxi till och från kortids innan. Men nu så har vi tänkt att han ska åka taxi på torsdagar och fredagar då jag är hemma. Det startat tydligen imorgon. Men eftersom jag jobbar imorgon(studiedag) så tror jag att vi börjar med tors. och fred. taxiturerna till nästa vecka. Dessutom ska bubben till kortids på fredag och kommer hem på tisdag när jag hämtar honom i skolan. De kläderna har jag tagit fram så att allt går att packa ner imorgon när jag kommer hem sent. Vi ska på en hemlig Kick off på eftermiddagen imorgon.

Bubben har kul på fritids och imorgon börjar skolan för honom igen!

2 reaktioner på ”Allt ska klaffa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>