Hemmafix

Idag tog jag först lugnt på morgonen och såg på McLeuds döttrar och mös för mig själv. Sedan fixade jag köket, tvättade, vek tvätt och plockade lite. Efter detta hämtande jag en glad kille på fritids. De hade varit på utflykt till Göteborg. Denna utflykt innehåll, busstur, tågtur och båttrur. Dessutom fikade de och lekte på Eriksberg. Så det var en toppendag de hade haft. Dessutom var alla imponerade av Ipaden bubben visade igår och de skulle försöka skaffa sådana. Det är ju en mycket kul och bra grej som man kan träna mycket olika saker med.

När vi sedan kom hem så hade maken också kommit hem. Förra helgen köpte vi en större TV. Det är någon vi bestämde innan sommaren. Hade vi lyckats att leva ganska snålt på semestern(äta all mat i husvagnen) så skulle vi se hur mycket bonus som fanns kvar som maken hade fått. Det fanns kvar mycket. Så äntligen fick han köpa en 40 tummare…. Idag tog han tag i sladdkaoset bakom TV-möbeln. Några sladdar var onödiga nu när vi inte behöver HDMI-växlaren m.m.

IMG_0067

När han var färdig grillade vi nötkött som vi åt med ugnsgrillade rotfrukter och klyftpotatis med tsatsiki till.

IMG_0075

Bubben fick även besök av sin lilla älskade kusin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>