Tråkigt

De som jobbar med bubben i skolan och på fritids(och förr dagis) kommer man ju ganska nära när man har barn inom särskolan. Man pratar mycket med dem om vad de kan och vad de hittar på för att vi ska förstå vad han pysslar med ibland. Det är väl också de inom fritids och skolan som kan se hur trötta vi föräldrar är i vissa situationer. Då är det verkligen bra att de säger till en att tänka på hur man lever egentligen. En utav bubbens fröknar sa till mig i vintras…. Att jag inte behöver klara så mycket själv. Det måste finnas mer hjälp. Hon talade också om att vi hade jämförbart lite kortidstid…. Det gjorde att jag tänkte till och att jag läste boken Pojkarna gav mig sparken i baken som jag behövde. För jag har svårt att be om hjälp. Man vill ju klara av sitt barn och hem själv. Men man ska ju även orka hela livet så man måste be om hjälp. När jag ibland tvekade om jag verkligen behövde mer hjälp stöttade en av bubbens fröknar mig. Igår fick jag reda på att hon kommer sluta på skolan. Hon hade hittat ett annat jobb. Kul för henne men tråkigt för barnen i bubbens klass. Hon har verkligen varit en klippa. Men det är väl bara att försöka vänja sig. Många som jobbar nära bubben kommer komma och gå. Men det är så svårt. Jag har bara svårt att tänka mig om man skulle ha assistenter här hemma. Tänk om man verkligen trivs med en som sedan försvinner. De kommer ju ännu närmare hela familjen. Hur skulle jag palla det? Och hur ska man förklara för bubben att personer försvinner som har varit honom nära?

IMAG1034

Det kommer säkert en bra person istället det är inte det jag klagar på. Det är så tråkigt att bra personer försvinner. Men tack för att du stöttade mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>