In i ekorrhjulet

Japp då är man igång igen. Som alltid har jag svårt att somna dagen före man ska börja jobba. Somnade vid 02 nere på soffan. Sedan sov jag till 07. Självklart gick det bra att både lämna bubben på fritids och själv komma till mitt fritids. Bubben sprang glatt in och jag fick inte vara kvar utan han puttade ut mig. På jobbet var det ganska lugnt. Inte många barn men många fröknar. Vi har mest försökt få ihop scheman för de två första veckorna innan vi får våra nya. Men jag har redan nu börjat jobba 60% och kommer då ha två “lediga” dagar. Detta är ju möjligt eftersom vi har fått assistanstimmar till bubben och då har ekonomisk möjlighet att jobba mindre på vanliga jobbet. Detta kommer innebära att jag kommer lägga en dag på städning och fixning hemma och en dag kommer jag lägga på att ta hand om mig själv. Så att jag själv orkar och hinner ta hand om mitt yrväder.

IMG_0022

Igår var vi och handlade och bubben KRÄVDE fika. Så han fick en prinsessbakelse och korv med bröd. Han åt båda!

En reaktion på ”In i ekorrhjulet

  1. Bra idé med en dag till att få i ordning hemma och en dag till dig själv. Det är så lätt att man bara vill fixa hemma när man får göra det i fred och man glömmer att man också måste vila och tanka energi. Synd att jag inte bor närmare för då kunde vi gå promenader tillsammans och fika!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>