Ramnaparken

Idag efter badet såg vi att det mulnade till. Så vi åkte till Borås på en utflykt. Vi körde gebom vårt gamla område Norrby och var lite nostalgiska och parkerade bilen vid Ramnasjön. Vi hade tagit med oss gammalt bröd som vi matade fåglar med. På ett ställe åt duvorna ur våra händer. Då tyckte bubben att de var för nära. Men på ett annat ställe fick vi kasta ut brödet i vattnet och då tyckte bubben det var kul. Runt Ramnasjön gick vi mycket när vi bodde i Borås. Vi hade ju en hund så som krävde sina promenader och då var Ramnasjön en lagom promenad.

Bubben tyckte även idag att det var kul att leka i vattnet med hammarhajjen i högsta hugg.

Annars håller jag på att smått försöka ge itunes en chans. Jag borde ju lära mig det nu när jag har en Iphone 4.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>