Till slut bestämde jag mig

Har nu funderat ganska länge på att skaffa ny telefon eftersom jag var trött på mitt abonnemang (tre). Maken har Telia, mina föräldrar och bror har Halebop. Jag velade mellan Samsung galaxy s2 och iphone 4 och mellan Telia och Halebop. Till slut blev det en iphone 4 och telia. Det blir säkert bra och längtar till att jag kan använde min nya leksak på riktigt då simkortet är registrerat och mitt telefonnummer är riktigt.

228871_2075343716237_1024278302_31919205_4256197_n

Annars startade vi morgonen i husvagnen som vi brukar. Bubben vaknar och kommer över till oss och somnade faktiskt om. Men efter ett tag vaknar han och då vill han leka med ipaden. Efter ett tag började han tjata med ipaden(appen talking cards) han tryckte på bilden på dvdspelaren mååånga gånger och den upprepade orden lika många gånger. Mycket bra app. Då tog vi även fram den. Sedan var han så här lycklig som ni ser ovan.

Förutom inköpet av telefon och mys i husvagnen har vi även badat och lekt. Bubben fick en uppblåsbar hammarhaj som han kunde hålla i för att känna sig tuffare när han var i vattnet. Då kunde han komma framåt själv i vattnet och vi lekte ganska länge i vattnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>