Helkul kväll

Igår blev det inget bloggande. Det hanns inte med helt enkelt för vi var på bröllop. Det var ett bröllop mellan min kusin och hennes härliga man från Elfenbenskusten. De tyckte att det var dags att gifta sig efter 11 år tillsammans och 2 barn ihop. Det var ett jättefint bröllop där de kom med båt och gifte sig med fina sjön Anten bakom sig. Sedan åt vi en trerätters middag inne i Gräfsnäs slottsruin och sedan blev det dans. Bubben tyckte det var jättekul. Han åt av all mat och tre portioner efterrätt (Cream brulé, makens och min och sin). Medan vi väntade på de olika rätterna såg han på Astrid Lindgrens filmer i sin nya DVDfilmspelare.Sedan lekte vi med ballonger och dansade afrikansk dans.

Vi föräldrar blev lite skeptiska inför den afrikanska dansen eftersom bubben inte gillar ringdans(som midsommarafton). Men detta gillade han. Han satt på sin pappas axlar och STORTRIVDES. Han rockade med för fullt. Hans pappa blev jättevarm av att dansa och ha bubben på axlarna. När vi sedan åt tårta så tog han några tuggor och ville dansa mer. Och även om vi såg att han var jättetrött så fattade han inte varför vi skulle gå hem efter tårtan. Här kommer lite bilder från kvällen.

För att riktigt förklara hur kul bubben hade så sov han från 24 – 08. Då kom han in till oss och somnade om och vaknade vid 11. Då har man kört slut på en Anglemannakille om han sover så gott. Dessutom har han varit trött idag.

En reaktion på ”Helkul kväll

  1. Aha! Det är alltså afrikansk dans som är botemedlet, jag visste väl att det var nå’t sån’t! Och vi som inte har en enda afrikan i krokarna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>