Lugn en stund

Att ha semester tillsammans med bubben är inte en lugn semester. Oftast får en hålla koll och leda bubben rätt medan den andra grejar med maten eller helt enkelt försöker att ta det lugnt. Men idag efter att vi hade varit en tur till Bäckebol så hade vi köpt en bubbelblåsare och en skumblåsare. Detta gjorde att jag kunde sitta och läsa en tidning och maken kunde greja med sin telefon. Detta kunde vi göra samtidigt. Mycket ovanlig företeelse denna sommar. Båda föräldrarna svensson sitter stilla och bubben är vaken!!!!Förvånad

IMAG1288

Han lekte länge med det och det gick åt mycket bubbelvätska. Jag kan meddela att såpbubbelvatten inte är gott idag heller….. Sedan tvålade han in benen med det och vi gick sedan ner för att svalka två varma föräldrar och en såpig bubb. Vi tog med honom ut i vattnet så han hade inget val även om han talade om att fiskarna fanns där…

IMAG1289

Det kan vara värt att köpa lite lekmaterial så att vi vuxna får sitta lite.

Det fina vädret överaskade oss. Enligt prognosen skulle det regna hela dagen…. Men jag klagar INTE.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>