Lång väntan!

Idag åkte vi en tur till Toy´r Rus eller vad nu affären heter. På vägen dit hörde vi på radion att det var köer mellan Kungsbacka och Lindome pga. olyckor på båda hållen på motorvägen. Så vi svängde in i Kungsbacka och körde en annan väg. På vägen hem trodde vi att det hade löst sig. Men det hade det inte… Så vi fick stå i kö på väg hem… Vi svängde av i Lindome…. Men vi var inte ensamma med att göra det. Men tillslut kom vi hem i alla fall. Det tog sin lilla tid.

I leksaksaffären köpte vi bl.a.

698212.ashx

Som är en julklapp till bubben… Den kan både dricka och kissa…. Både rolig och pedagogisk. Den ska vi försöka få bubben att fatta detta med toan…. Så är det nästan med alla leksaker han alltid har fått. En liten tanke på att träna på något. När han var ca 1,5 år fick han denna leksak. Man lade i bollar längst upp och så lät det och bollen åkte ner i banan och kom ut i ett av de fyra hålen…. Denna tänkte vi skulle träna. Greppa boll, flytta på sig då bollen kom ut på olika ställen och att han skulle resa sig och stå mer. Den blev mycket populär. Han lekte med den läääänge. Men i början blev han mycket irriterad när han var tvungen att flytta på sig för att nå bollen. Så vi fick hjälpa till ibland och stödja honom i leken.

DSCN1707

4 reaktioner på ”Lång väntan!

    1. Ja det var en superkul leksak! Det är väl kanske den som har gjort honom så faschinerad av att rulla saker i backar….

  1. Leksaken med bollarna har jag gått och tänkt på väldigt länge faktiskt:)Jag kanske borde ta och köpa en sådan då. Då tycker han om den? Förstod han att man ska lägga bollen där uppe eller fick ni hjälpa med det? Oscar har nog inga problem med att hasa iväg på rumpan och hämta bollen, eller att resa sig mot ”leksaken” men däremot stoppa i bollen tror jag inte att han kommer att förstå. Hur mycket kunde/förstod er son vid 1,5 år? Tack för omtanken, vi mår helt okej just nu. Det kommer i perioder. Men så länge Oscar mår bra, mår vi bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>