Hemfärd

Idag åkte vi hem. Det var så blött. Inatt regnade det massor och blixtrade och dundrade massor. Så en husbil hade jättesvårt att komma loss från leran. Det hjälpte inte ens med traktor. När vi åkte höll de på att lägga grus under hjulen. Hoppas att de kom loss till slut. De fick hjälp av campingpersonalen.

Att åka bil i ca 5 timmar tycker bubben är tråkigt. Han vill komma hem med en gång. Att sitta still och inte göra något går bara inte. Han krånglar av sig säkerhetsbältet och grejar med det han hittar. Han hittade bl.a. en våtservettsförpackning och drog ur alla förpackningar. Sedan använde han själva förpackningen genom att peka på bebisen och förklara att han ville hem till kusinen. Han frågade om vi var framme snart mååååånga gånger. Vi fick muta med godis, bullar m.m. Vi stannade vid en mack och fyllde på färdkosten(godis) och bubben snodde även åt sig en krokofant som vi fick betala. Han är supersnabb när han har ett mål eller får en idé. När vi väl kom hem och hade packat in allt som skulle in i radhuset gick han och maken över till kusinen och de fick leka lite. Mycket bra tyckte båda barnen.

En mystisk sak har hänt medan vi var borta. Någon har klippt vår häck på baksidan. Och fint är det gjort också. Det är inte svärföräldrarna och det är inte svägerskan…. Vem kan denna snälla person vara? Den snälla personen hade inte klippt grannens häck.

Här ser ni hur kul man kan ha när man kastar saker. Här kastas flygplan.

Flygplanslek i Gamleby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>