Mysdag

Idag regnade det fram till ca 13. Då mös vi i husvagnen och åt både frukost och lunch. Lunchen var så lyxig. Bubben var supernöjd. Det var nudlar…. Mycket billigt i alla fall.

Här ser bubben på film och tuggar lite på ett grytunderlägg medan de väntar på att lunchen ska bli färdig.

IMAG1236

Sedan åkte vi till Västervik. Där åkte vi mest runt och inte visste vart vi skulle. Men vi stannade till på Biltema och köpte lite grejer och Coop extra och köpte mat. Bubben fick ett slags träpussel och två flygplan som han och pappa satte ihop. Sedan lekte vi med flygplanen tills de gick sönder.

IMAG1237

Kul med flygplan.

IMAG1238 IMAG1241
IMAG1242 IMAG1246

Till middag idag åt vi laxbullar i ostsås och makaroner. Våra magar behövde vila från grillad och stekt mat. Så då passade snälla laxbullar bra. Och bubben tycker om det också. När vi skulle åka iväg och handla idag frågade bubben om vi skulle hälsa på pippi idag också genom att peka sig på huvudet. Det gjorde han mycket igår när vi var på ALV. Pek på huvudet är tecknet för pippi bl.a.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>