Vår baksida

På vår baksida växer det för det vilda. Inte bara blommor utan även spannmål. Det är bl.a. havre. Detta beror på att vi matar fåglarna där på vintern.

tmp_photo

Idag har vi inte gjort så mycket. Det har varit tråkväder och jag har känt mig stressad, För vad vet jag inte. Det är ju semester och vi hade inget planerat idag. Maken beordrade mig att ta ett bad medan han städade vardagsrummet. Att jämt ha det stökigt hemma stressar nog upp mig. Det är till och med stökigt i sovrummet. Eftersom bubben har en idé nu att dra ut allt ur garderoberna på morgonen och försöka kasta upp allt på garderoberna eller ner för trappan…. suck. Det är också jobbigt att så mycket är en kamp nu med bubben. Han trotsar och lyssnar inte på oss. Han vill göra sina saker på sitt sätt. Men det är inte alltid det är bra saker eller sätt att göra det på.

Ska försöka lägga mig i tid idag så att man inte är lika trött imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>