Pausar hemma

IMAG1132

Nu har vi åkt hem. Vi åkte via FJ-husvagnscenter och drömde lite genom att gå in i nya fina vagnar… Vi kommer nog aldrig köpa en sprillans ny. Men man kan ju kolla vad man vill ha när dessa vagnar blir begagnade…Finurlig.

Nu ska vi vara hemma några dagar för att fixa lite grejer i hemmet. Som gräsmattan och städning inomhus. Dessutom ska maken fira svägerskans man på hans 30-årskalas. Jag ska vara hemma med bubben och mysa. Innan vi far iväg på nya äventyr.

När jag tog med bubben till receptionen på campingen så var bubben arg hela vägen. Det kan ha berott på att han ville vara med pappa och göra pappasaker istället. Men eftersom han skulle tömma slaskvattenlungan så kunde inte bubben vara med. Han vrålade hela vägen dit. Ca 5- 10 minuter. Det var många som tittade på mig och honom. Han vrålade, grät, muttrade och slog. Och jag gick bara lugnt med honom i handen… Det är en konst det. Men han var nog frustrerad över att inte kunna säga vad han ville och att vi inte förstod. Även om jag försökte förklara att vi skulle gå till pappa sedan. På väg tillbaka var han nöjd igen. Det är jobbigt när man inte kan prata med honom i dessa stunder. Vi behöver nog ta fram lite känslokort för att kunna prata med honom och verkligen bekräfta honom och hans känslor och viljor men samtidigt kunna säga nej….

Jag såg en en rolig slags campinggrej…. En sådan hade jag inte sett i verkligheten innan.

IMAG1143

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>