Dagsarkiv: 3 augusti, 2014

Semestern slut

Så vi har försökt klämma ut det sista ur allt. Vi åkte till Varberg och gick och fikade på Fästingterrassen. Det är så mysigt där och fin utsikt över havet. Jag fikade där några gånger när jag var liten. Bubben fick äppelkakq med vaniljsås och maken tog en skagenbaugette. Jag tog en ägg och sill macka. En liten orädd pilfink smakade lite på bröd.
 

Annars har vi umgåtts ätit på fyren och varit och sett hur det ser ut på Apelviken. Den campingen var fin…. Mera en resort än en camping. För bubben passar det bättre med en liten och mysig camping.

En tailändsk kvinna har kommit förbi oss ett par gånger i sommar och sålt olika bär. Vi har köpt av henne de flesta gångerna. Vi har köpt hallon, björnbär och nu senast kantareller. Det blev goda mackor till frukosten.

Imorgon börjar allvaret igen…. Hoppas att det funkar bra. Jobbet tror jag inte stressar mig mest. Men när jag fick två brev från landstinget i veckan blev jag stressad. Det är mycket som ska pusslas in i vardagen och helst ska allt fungera. Jag ska ju dessutom plugga till hemkunskapslärare. Hoppas att vi får tag i en bra assistent snarast.