Dagsarkiv: 27 juli, 2014

Grillkväll…..?

Igår åkte vi och lämnade busbubben hos farmor och farfar. Han blev glad. De åkte till Aeroseum och kollade på flygplan och helikoptrar. Vi städade hemma för vi skulle ha grill och brädspelskväll. Vi fick det städat i 30 graders värme….puh.

Vid 16 började grabbarna grilla…. Och helt plötsligt öppnade sig himlen…. Det blåste, forsade ner vatten ochstora hagel och så åskade det…. Vädret gick sönder.

 

 

 

Vi åt i alla fall sedan och så spelade vi några olika avancerade brädspel.

Idag hämtade vi en nöjd kille som hade hållt igång sin farmor och farfar.

 

Saknad

När torsdagen kom så gick vi bara och väntade på att hämta bubben. Så jag ringde och kollade om vi kunde hämta honom kl 13 istället för 16. Det gick bra. Sp jag åkte hem och packade om lite och duschade innan jag hämtade busen. Där väntade han och hans kompis vid staketet när jag kom. Båda blev jätteglada och bubben grät nästan av lycka.

Så sedan bar det av till Kärradal. Där stannade vi på Glasscafét där fick han en milkshake som var mycket uppskattat. Väl på campingen gick vi och badade, hade lite vattenkrig och bubben hittade solkräm som han hällde i håret. Vi var tillbaka till vårt vanliga lite jobbigare men roligare liv.