Dagsarkiv: 18 juli, 2014

Boule

Idag lämnade vi bubben på kortids. Han blev glad av att se sina kompisar och vinkade hejdå till oss. Såååå underbart skönt att han inte blev ledsen. Nu får vi en paus från varandra i en vecka. Att han inte blev ledsen gör ju att skulden känns mindre, av att man lämnar bort sitt barn…

Vi åkte till husvagnen och njöööt. Grannen kom över med en skål choklad som var till bubben…. Men han var inte här…. Vi har grillat, gått på promenad och spelat boule. Kul att vi båda kunde vara med på boulen. Jag tror att mitt lag vann!

20140718-234832-85712373.jpg

1 års kalas

Igår åkte vi till Alingsås och grattade en av Axels kusiner som blir ett år. Av oss fick hon träklossar. Bubben blev glad när hqn kom dit och tittade in henne ordentligt. Marängswischen gillade han skarpt.

 

I förrgår fick jag även mail från kortids…. Listan vi hade fått innan sommaren sa att bubben skulle dit fredag till torsdag vecka 30…. Då trodde jag att han skulle lämnas fredagen vecka 30…. Men så var det tydligen inte. Han ska lämnas fredagen vecka 29… Tur att vi inte hade planerat någon resa eller liknande och att vi kan vara flexibla. Det blir nog bra. Vi behöver lite paus från varandra nu. Det är så mycket bus hela tiden. Så nu får jag och maken en veckas semester där vi endast ska försöka tänka på oss själva. Bubben kommer få träffa kompisar och busa runt med dem…. Även om lämningen är svår.

 

Minigolf

Igår var det en bra dag för bubb. Vi åkte hem för jag behövde dubbelkolla på ett papper och ringa lite. Hemma duschade jag och bubben badade. Sedan åkte vi tillbaka till campingen. Då kom svägerskan med familj. Vi gick till havet och badade i vågorna. Bubben hade fullt sjå att vara rädd för allt sjögräs som virvlade runt. Han tecknade djur åt dem. Sedan åt vi på restaurangen och då kom farfar. Då spelade vi minigolf alla på den nya banan. Bubben rullade boll på sitt vis och var nöjd.

Efter detta gick vi till restaurangen och åt glass och drack gott. Barnen fick var sin badboll av ägaren.

20140718-152628-55588012.jpg