Dagsarkiv: 6 juli, 2014

Grillkväll i Askim

Igår åkte vi till svärföräldrarna i Askim. När vi kom dit var även fasanen som går runt och skriker i området. Svärfar kallar den för Fritz. När han hade gått iväg satte vi upp två små tält. Det längst bort köpte jag på 90-talet. Det tältade jag och maken i när vi var studenter. Det oranga köpte vi i veckan. Det är ett popuptält. Det var lätt att sätta upp. Men för att plocka ner det i påsen igen så tog jag fram en film på youtube. Då blev det lättare att kunna göra det som någon annan gör på film.

När kusinerna med sina föräldrar kom gick vi ner till havet. Där lektes det i vattnet och bubben lärde sig att hålla i havsgräs och att det inte är farligt. Han var mycket stolt efteråt. När kusinen vågade hålla i det så klarade han det också.

 

Teater

I torsdags var vi i Askim på teater. Bubben gillade det jättemycket som vanligt. Det var en ”upptäckstresande” som mötte flera djur, som då gestaltades mycket fantasirikt.

 

Sedan åkte vi tillbaka till husvagnen och då gick vi till restaurangen tillsammans med de som var på besök. Vi åt pizzor och var även med i en frågesport som Geeta Lööf höll i. Det var kul.

På fredagen åkte gästerna hem. Vi tog det lugnt och lekte med vatten.