Dagsarkiv: 21 juni, 2014

Midsommar 2014

Vi åkte som vanligt till Askims fritidsby där svärföräldrarna har en stuga. Där slog vi upp ett tält och sedan kom svägerskan med sin familj och nya lilla minikusinen som föddes 6 juni. Då åts det midsommarlunch innan vi tågade upp till dansbanan och dansade runt midsommarstången och fiskade i fiskedamm.

20140621-164017-60017429.jpg
Efter detta så var det även en trolleriföreställning med trollkarlen A:son B:son C:son.
På kvällen gick vi till makens kusiner där det var midsommarmiddag, med sill, nubbe, sång och tårtor. Bubben pusslade och trivdes. Inatt sov jag och bubben i en våningsäng, svärmor i en bäddsoffa och maken och svärfar sov i varsitt rum i tältet. Vi sov gott.
När vi skulle äta frukost var bubben en tjurig kille som krävde att han skulle ha alla gafflar??? Men efter att ha fått blanda till sig oboy ned chokladsås blev han på bättre humör.

Men roligast igår var nog att en av pesionärsdamerna i vår bostadsrättsförening ringde kl 21:20och var orolig att flaggan inte skulle hissas nu på midsommarmorgonen klockan 08…. Men maken svarade sakligt att detta skulle svägerskans man ordna och att de hade övat….. Dessa pensionärer…,