Dagsarkiv: 23 maj, 2014

Blodprov och cykling

Igår morse emlade vi bubbens armveck och så åkte vi upp till barnmottagningen. Där fich bubben leka i väntrummet medans vi väntade. En skylt som stod på dörren fick mig att fundera…. I lekrummet ansvarar föräldrarna flr sina barn, stod det. Vilka skulle annars ansvara för barnen…..? Tänk att behöva sätta upp en sådan lapp. Fattar inte föräldrar det, så är det ju skrämmande. Dessa borde inte få ha barn. Men men…. Blodprovet gick bra att ta. Han spände sig men sjuksystrarna löste allt bra. Han blev nöjd när han fick rycka ner en leksak efteråt från taket. Denna gång blev det en traktor.

Efter skolan kom han hem med taxi. Då cyklade vi en varm cykeltur till torget och åt glass. Sedan cyklade vi hem och lite till. Sedan avslutade jag tvätten som jag höll på med. På kvällen åkte vi till bubbens skola för där var det en ”marknad” som föräldraföreningen hade ordnat. Bubben fiskade fiskedamm, köpte lotter, kollade på loppis, fikade och träffade fröknar och kompisar. Han hade jätteskoj. Han ville inte åka hem.

Idag har han åkt till kortids och jag har varit på bl.a Frölunda torg och shoppat lite. Till mig blev det örhängen och en blus och bubben fick lite kläder och leksaker… Tänk att man alltid hittar saker till honom.