Dagsarkiv: 4 maj, 2014

Kul att läsa

I dagens GP läste jag en artikel om Ragnhildur Kristjansdottir. Hon har varit med på flera av Anonymousmötena som jag har varit på. Hon har även haft föreläsningar för oss. För några år sedan råkade hon ut för en olycka. Det var kul att läsa om henne i dagens GP.

Annars har dagen varit lugn till en början. Vi tog sovmorgon i husvagnen. När vi sedan hade ätit en sen frukost och börjat att plocka ordning lite. Så dricker bubben handsprit….. Han hostar och ulkar…. Och häller ut resten. Jag går in på giftinformationcentralens hemsida och läser. Och sedan ringer jag dem. Vi fick rådet att försöka få i honom något att dricka. Han drack lite cola. Och så skulle vi kolla om han blev berusad….. Inte lätt att se på en angelman…. Som alltid går ostadigt och just nu är inne i en period där han är irriterad. Men vi gick till en lekplats. Han lekte på som vanligt. Skönt.

Efter att ha städat och packat ihop så åkte vi hem. Jag blev lycklig när tvättstugan var ledig. För jag skulle tvätta alla lakan(hemma och i husvsgnen) och alla handdukar och en massa kläder. Nu har jqg dessutom handspritat alla paddor m.m här hemma. Får jag halsfluss igen så vägrar jag åka till jobbet. För i så fall kommer smittan därifrån.