Dagsarkiv: 31 januari, 2014

Ullared/gekås

I går kväll tog nattningen lååång tid. Vi börjar ju alltid nattningen 20 och då har han fått melatonin 2 kapslar och 5 droppar theralen. Men han hade massa spritt i benen. Han somnade någon gång mellan 00-01… Så när jag väckte honom strax för 07 var han trött….

Men jag fick på honom kläder och han fick sin ep-medicin innan han fick åka taxi till skolan. Jag lade mig och mös en timma till i sängen. Sedan satte jag mig i bilen och åkte till Ullared/gekås. Bubben har växt ut en del kläder och jag behövde då handla lite baskläder som tröjor, T-shirts, mysbyxor och bra vanliga byxor. Jqg hittade allt utan vanliga bra byxor. Jeans och chinos sitter inte uppe…. Inte ens med skärp på ett bra sätt på min smalis…

 

Jag köpte även lite stickade tröjor, toppar, jeans, printade byxor i haremsmodel(sköna och tydligen moderna), telefonfodral, spel och lite annat kul. Maken fick en bok om grundaren till Mindcraft och en bok om Starwars. Bubben fick lite leksaker att ta fram vid lämpligt tillfälle. Jag köpte även en mjukishund som är en vetevärmare. Den tänkte jag kan hjälpa bubben att mysa in sig så att han blir trött när ha ska sova. Helst vill han ju ha en mammaarm runt sig och hålla i mammas hand.

När jag kom dit var det bara snö på marken. Me när jag åkte därifrån så snöade det rejält. Men det gick bra och problemfritt att åka hem.