Dagsarkiv: 1 december, 2013

Shoppat

När vi åker till Tyskland shoppas det en del. Inte bara billig alkohol. De har lite andra leksaker och annat spännande i butikerna. En affär som jag gillar är där allt kostar 1€. Där hittar jag ofta spännande saker. Vi hittade bl.a. lite smällare, en riktigt julig bricka och en pingvin där. På Citti kan man gå länge och titta på allt spännande godis. Där finns också bra utbud av alkohol. Maken köpte ett ölglas, något han samlar på. I en leksaksaffär hittade vi en julklapp till bubben. Det är en kulbana av trä.

 

Idag efter att vi hade checkat ut åkte vi till en Callebutik i Harrissle. Där köpte vi lite mer alkohol och godis. Vi tycker citti var roligare än Calle. Mycket större utbud.

 

Landgasthof Hoffnung

Det var ett mysigt litet pensionat mitt ute i ingenstans utanför Flensburg. Vi betalade 140 € för två nätter med frukost, gratis parkering och mycket bra fungerande wi-fi.

I morse hade de pyntat juligt i fönstren och det var lika goda ägg idag. Det mest konstiga var att de hade suttit en kråka på klädeshängaren.

Det var mysigt. Nackdelen var att man inte kunde äta något på kvällen där vi bodde. Då fick man ta en bil. Men vi åt middag på Citti innan vi åkte tillbaka. Och så hade vi chips på rummet på kvällen istället.