Dagsarkiv: 28 november, 2013

Pust

I morse åkte bubben och jag till barnmottagningen för att ta lite blodprov. Det räckte tydligen med stick i fingret och bubben var duktig. Detta har med köldkötteln att göra. Det var några höga eller låga värden för ett halvår sedan. Vi får se vad de visar nu.

Han fick välja något i en burk. Men han ville ha större saker. De har saker hängandes i taket som barnen får välja efter ett besök. Det har inte bubben glömt. Han valde en mjukistiger som också är en bok.

 

Senare åkte bubben och jag och handlade. När vi kom hem så sprang bubben till dörren. Jag kom efter med påsarna. Och skulle öppna dörren….. Hittar INTE nyckeln!! Jag lämnar påsarna vid dörren och bubben och skydar tillbaka till bilen. Vänder upp och ner på den och svär mycket. För jag vet att bubben säkert kollar och öppnar innehållet i påsarna….. I alla fall ingen nyckel. Jag får hämta bubben och påsarna och så krånglar vi in oss i bilen igen. Bubben mycket irriterad över att inte få gå in och jag stressad över nyckeln.

Jag parkerar på samma ställe. Kollar runt lite. Ingen nyckel. Jag vet att jag hade den senast vid bilen när jag skulle åka från affären. Så jag gick in och gick och frågade. Jag fick beskriva den….. Och det vwr ju inte svårt eftersom jag hade gjort en fin nyckel till mig förra veckan. Och de hade den!!! Skönt.

Då åkte vi hem igen och hemma åt bubben gröt liggandes på bordet. Nu ikväll ska jag äta med mina kollegor och imorgon åker bubben till kortids och vi ska mysa hela helgen i Tyskland.