Dagsarkiv: 10 november, 2013

Helg i Gräfsnäs

Igår åkte bubben och jag till mina föräldrar så att maken kunde jobba här hemma ifred. Vi hälsade på hos min bror och deras lilla bevis på vägen dit och så fick vi se deras radhus de hade flyttat till.

Vi hälsade även på min mormor som har fyllt 98 år. Bubben gillar henne och han förstår att hon är gammal. Vi åkte också upp till min morfars grqv och täde ett ljus. Vi åkte också och köpte godis i Hol.

Idag kom min bror med faamilj dit och bubben blev jätteglad att kusinen kom. Han tycker verkligen om bebisar. Han kan titta jättelänge och nära på dem. Han lade sig bredvid och inspekterade henne. Och han log hela tiden. Men man måste vara med. För denna faschination kan tyvärr utmynna i slag, nyp eller något annat. Han lekte också ute i trädgården och så spelade han lite piano inne. På det kortet där han står och tittar in genom fönstret väntar han på att den lilla kusinen ska komma ut.

Ikväll har jag sett på Kalla Fakta och det gjorde mig ledsen och rädd….. Hur kan man prata om funktionshindrade på detta sett. Dessutom när de ska besluta om hur deras vardag ska se ut.