Dagsarkiv: 10 augusti, 2013

Vatten

I förmiddags lekte bubben med vatten och när det började regna gick han in och mös och såg på Jönssonligan. På eftermiddagen kom svägerskan med familj och då fikade vi. Sedan gick vi och lekte i vattnet. Kusinen badade och bubben var med ute och lekte i vattnet han med. Medan vi andra satt på stranden märkte vi hur vattnet kom närmare oss. Så vi upplevde ebb eller flod…. När maken och jag gick där på kvällen förra veckan var hela stranden full med vatten.

Sedan såg vi att det snart skulle börja regna. Så vi skyndade oss tillbaka till husvagnen. Regnet kom och bubben var hungrig och upprörd över att vi inte gick till restaurangen. Han stod och var arg under hela tiden det regnade. Sedan när vi sa att vi kunde gå så sprang han iväg. Det var fina regnbågar att titta på.

Vi åt och drack gott och barnen dansade på scenen. Det kom också ett gäng från FUB-gården i närheten. En härlig kille gick också fram och gjorde några dansteg. Han fick applåder och jag fick en high five av honom. Det fick vi alla när vi gick därifrån :D