Dagsarkiv: 17 juli, 2013

Packning pågår

I förmiddags åkte vi från husvagnen och åkte hem. Maken grejade hemma medans jag och bubben åkte till Kungsbacka för att handla. Det blev ÖoB och ICA MAXI. Sedan åkte vi hem. Jag har nu tvättat, diskat, packat och gjort mat. Imorgon ska vi åka uppåt i landet i ca 2 timmar. Vi ska åka till Daftö. Klicka på bilden så kommer ni till deras hemsida. Där finns mycket skoj som bad och teater.

 

Svägerskan med familj ska också dit. Vi ska sova i tält och de ska sova i stuga. Från början var det ju meningen att vi skulle tagit med husvagnen. Men den står ju på helsäsång så vi tar vårt kära 5-mannatält(2 rum och kök). Men el ska vi ha. Vädret ser ut att bli toppe. Så mycket bad blir det säkert.

 

Nya foppa

Igår köpte jag nya foppatofflor. Och slängde mina första par. De fick jag precis när de kom.

Vi åt lunch på kungsmässan och det var gott. Jag tror jag fick en allergikänning efteråt…. Någon timme ungefär. Så jag tog en allergitablett och sedan blev det inget mer. Skönt. Men undrar jag vad i det jag åt på den asiatiska buffén som innehöll skaldjur…. Det kan ju varit den Mongolian Barbeque, där de steker skaldjur på samma platta som allt annat.

 

Till middag gjorde jag sedan en laxomelett i min omniaugn. Det blev gott och gick bra. Så nu blev den invigd.