Dagsarkiv: 19 juni, 2013

En kul dag…

Först åkte bubben och jag till barnmottagningen och träffade en läkare. Läkaren på hab hade sett att han hade något konstigt värde på köldkörtelhormonet. Så vi var där och pratade lite. Bubben vägrade att ställa sig på vågen. Så jag fick först väga mig och sedan lyfta med honom i vägningen…. Med lite matematik fick vi sedan hans vikt…. Läkaren lyssnade, klämde och pratade. Sedan tog vi tre provrör med blod. Det gick ganska bra. Dessutom var det utan Emlasalva.

Sedan tog vi fika på sjukhusfikat. Han valde en dammsugare och en chokladboll. Jag tog en smörgås som han sedan tog av mig….

Jag lämnade av honom på fritids och jag åkte till jobbet och firade midsommar. Vi dansade runt stången och åt sedan en god midsommarlunch.

Därefter organiserades flytt…. Bord och hyllor och material ska byta hus. Och för att göra det ännu mer spännande så kommer inte vår lokal förrän v. 32….

När jag kom hem låg ett packet till mig….

Jag hade vunnit en tävling på bloggen Candygirl. Det var massor av smått och gott som man kan ha nu i sommar. Det var filmer, böcker, plåster, näsdukar, en tidning, mysljus, ballonger, partypinnar, guaccumolemix och ett fint bokmärke som bloggerskan har gjort själv (och som bubben tittade på just under fotograferingen…). Tack för alla fina saker Linda!

 

Nu ikväll är jag ganska trött. Imorgon ska bubben till tandläkaren på morgonen. Vi får se hur det går.